kata aluan

Followers

Saturday, October 8, 2011

DULU LAIN SEKARANG LAIN

assalamualaikum...

bertambah2 follower aku sejak aku tinggalkan jejak di blog2 mereka
kalau dulu aku suka baca blog mereka tanpa meninggalkan jejak
tapi sekarang terpaksa tinggal jejak sebab aku tak jumpa blog2 yang aku suka baca tu
hehehehe

yang follow aku tu, aku follow la mereka balik,
yang datang berkunjung tu, aku kunjung mereka balik (adil kan)
seronok pulak tgk suasana dekat chat room shoutmix tu
ramai yang kunjung dan follow. hehehe...(thanks all)

kalau dulu masa buat blog ni sekadar untuk melepaskan masalah yang ada dalam kelapa ni je
tapi sekarang, ia lebih bersifat diari diri...hehehe
makan hati aku tengok blog2 diaorang, memang cantik, smart...wowwwwooooo
aku punya biasa2 je...hehe

kalau dulu suka jadi silent reader, tp sekarang dah open la sikit...hahaha
kepada semua TERIMA KASIH, SAYANG U ALLLLLL......MUUAAAAHHHHH....






4 comments:

sis92 said...

i love u too hahaha
keep blogging ya!

farizul_fikhri said...

insya allah...

MakNgah said...

follow dgn ikhlas baru berkat..hahaha...

Mawar said...

same la kite..hehe..sy pn silent reader je..suke stalk2 org diam2 nih..hehee..