kata aluan

Followers

Monday, January 30, 2012

SUATU KETIKA




suatu ketika....by adi mentor..
love this song


hurm, penat badan aku ni dok mengemas sawang yang ada dalam blog aku ni...macam mana korang semua, cantik tak blog aku sekarang. cute kan, ayu lagi. walaupun aku lelaki tapi warna tak membeza jantina. aku cuma rasa menarik dengan warna pink ni, memang comel kan.

berbalik pada tittle pose aku ni, dalam aku dok mengemas blog ni, aku ada la juga capai penyapu untuk kemaskan bilik aku ni haaaaa. aku tahu korang nak cakap apa, tapi tak payah cakap la aku tahu...(aku memang rajin....lalalala)

sesedap dan alang2 aku dah rajin sangat kemas bilik aku ni kan, aku pun kemaskan sekali barang2 masa aku berlajar kat KOLEJ RISDA masa muda2 dulu (sekarang ni dah tua...ehemmmm..). aku pun terjumpalah koleksi2 yang selalu menjadi minat aku masa belajar dulu..korang nak tahu, tapi jangan cakap aku pelik pulak ok...


price tag....suka simpan benda ni....haha



plastic bag....menarik sangat..



kotak2...ada kotak note book, speaker, fon.dlllll
semua barang sendiri ok, tak de pungut yang orang lain...


korang ada buat macam aku, mesti ada kan...
nantikan update yang mengibau kenangan dulu2 dari aku ok....lalala




2 comments: